مشاوره حقوقی رایگان - عریضه در خصوص فحاشی و دعوا

با عرض سلام و خسته نباشید یه دعوا به انجام پیوست که بر اثر بدگویی و فحاشی منجر به درگیری و ضرب و شتم گردید و حالا میخواهم به خاطر فحاشی شکایت کنم با چه متنی این را باید بنویسیم وسایل این کار را انکار کنیم بهتر است یا شکایت کنیم و چون یکسری بزرگتر را به عنوان رضایت گیرنده فرستادیم که رضایت بگیرند یک جورایی در جریان این کار هستند نظر و راهنمایی تان چیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه شما شکایت کنید آنها هم برای ضرب و جرح شکایت خواهند کرد.
مصالحه به صلاح است.