مشاوره حقوقی رایگان - بد سرپرستی پدر

با سلام، من دختری 14 ساله هستم که مادرم یک سال پیش فوت کردن، با پدر، مادر مامانم و برادر 9 ساله ام زندگی میکنم، پدرم بد سرپرستی میکنه و میخام حضانتمو ازش بگیرم و بعد مادربزرگم بدم.
پدرم خرجی مارو نمیده، بیکاره و از حقوق مادرم که سهم منو برادرمه استفاده میکنه، مشکل روانی داره و منو توی خونه حبس کرده، با کوچیک ترین حرف کتک میزنه یا سر ادم داد میزنه! معتاد بوده و تازه ترک کرده!
میخام حضانتمو ازش، بگیرم ولی میترسم این دلیل کافی نباشه و حضانت منو ازش، نگیرن
میشه لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون شما به سن قانونی نرسیده‌اید می‌توانید از طریق اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به خاطر بد سرپرستی می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
شما خودتان می توانید در منزل مادربزرگ تان زندگی کنید و اگر مزاحمتی داشت می توانید شکایت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید حکم رشد بگیرید و از حضانت خارج شوید
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و از خدمات مشاوره اش استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی 123تماس برقرار کنید و از آنها در این زمینه مشاوره بگیرید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

ابندا از اورژانس اجتماعی پیگیری کنید اگر مفید واقع نشد از طریق مادربزرگتان اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از سن حضانت خارج شدید و میتوانید با هر شخصی که مایل باشید زندگی کنید.