مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری جلب سیار

سلام. من حکم رابطه نامشروع همسرم با آقایی را گرفتم این فرد از ابتدای شروع پرونده متواری بوده و تنها عکس و چند شماره تماس که بنام خودش نیست در دست دارم
بتازگی شروع به تهدید و فحاشی و توهین بصورت پیامکی و تماس تلفنی گرفته است
علیه این فرد شکایت کرده ام البته حکم جلب سیار هم دارم
چگونه میتوانم این فرد را دستگیر کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مخفیگاه وی را می‌دانید به شایعات اطلاع دهید تا نسبت به جلب آن اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست نقطه زنی بدهید تا نشانی وی را پیدا کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از اجرای احکام نقطه زنی و مسدود کردن کارت ملی و ممنوع الخدمات کردن را بکنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق درخواست نقطه زنی اگر موافقت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
جستجو کنید و با مامورین پس از شناسایی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شماره همراه این فرد را در اختیار دارید میتوانید از طریق نقطه زنی محل اسکان وی را شناسایی کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي احكام و پليس امنيت اخلاقي مراجعه فرماييد