مشاوره حقوقی رایگان - ملک

مادرم از ترس برادر بزرگم خانه را بنام خواهرم کوچکم کرده (مالکیت را منتقل کرده است )در آن زمان در حرف گفت به امانت دست ایشان است تا بعد از مرگ بین شما تقسیم شود آیا ما می توانیم حقمان را از خواهر کوچک بگیریم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به اسم مادرتان باشد شما حقی ندارید و به این هر کسی بخواهد می تواند انتقال دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شخصی که سند مالکیت ملک به اسم ایشان است مالک محسوب میشود مگر شما در مرجع قضایی خلاف آن را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید واقعیت را اثبات نمایید آری
یعنی صوری بودن که دشوار است
زیرا اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید تحت چه عنوانی ملک به خواهر شما واگذار شده است.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
چون الان مالکیت خانه به نام خواهرتان است لذا امکان تقسیم به عنوان ماترک را ندارید مگر آن که صوری بودن معامله را ثابت کنید که امری دشوار است.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر دست نوشته ای بین شما وجود نداره خیر مگر اینکه خواهرتون با شما همکاری کنند.