مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک وراثتی

با سلام یک منزل مسکونی پس از فوت. مالک توسط سه نفر ورثه قولنامه فروخته شده و یک وارث اطلاعی نداشته است خریدار با علم و آگاهی نفر چهارم این امر را انجام داده و با توجه به قیمت پایین سریعا قولنامه تنظیم و نسبت به تخریب و نوسازی مکان اقدام و سکونت پیدا کرده و نصف وجه را به فروشندگان نداده تا وارث چهارم مراجعه کند حال با توجه به اقدام فروش ملک بدون هماهنگی و اوقافی بودن سند مالکیت منزل و عدم دسترسی به اصل سند توسط اینجانب تقاضای فروش سهم خود را دارم و از فروش ملک پنج سال گذشته است و دریافت خسارت و ابطال قولنامه چگونه است

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام با توجه به ملکی بودن موضوع حتما نیاز است که مدارک در جلسه حضوری بررسی شود جهت هماهنگی با شماره 09127654109 تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه ملک موروثی بوده است بایستی با اجازه تمام وراث نسبت به انتقال اقدام می‌شد که در واقع چنین امری رخ نداده است. فلذا آن معامله محکوم به بطلان است و بایستی در این راستا، دادخواست به خواسته ابطال معامله به استناد اسناد و مدارک موجود در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.