مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام وقت بخیر
بنده هفته ی پیش ی خرید اینترنتی داشتم که حاوی ابزار طراحی بود،پول رو هم پرداخت کرده بودم و بعد از دو روز که بسته به دستم رسید متوجه شدم یکی از وسایلا داخلش نیست،با فروشنده تماس گرفتم و ایشون فیلم بسته بندی رو به من فرستادن،ضمنا من قبلا ازاین فروشگاه خرید داشتم ،با اداره پست تماس گرفتم و گفتنذ ک پیگیری میکنند اما خبری نشد و متاسفانه تعطیلات شد و منم دستم جایی بند نشد تااینکه امروز از فروشگاه تماس گرفتن و گفتن ک به بسته ی شما رو همراه وزنی ک داشته تو اداره پست ثبت شده و بهتره مراجعه کنید به اداره پست و ببینید کجا بسته شما وزنش کم شده ،من با پستچی که قرار بود کارم رو پیگیری کنه تماس گرفتم و ایشون گفتن ک دیگ کاری از دستشون ساخته نیست و و باید تا 48ساعت پس از تحویل بسته ثبت شکایت میکردم ،ایشون دربین حرفاشون هم گفتند که ی تیکه از وسایل منو از تو جعبه دیدن ...گفتم شما از کجا میدونستید که من همچین چیزی سفارش دادم ..گفتند ک بسته ی تیکه پاره بوده و چسب کاری کردند
حالا من نمیدونم چی کار کنم
میشه راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به تحویل بسته و دادن رسید تحویل به پست وگذشت زمان،متاسفانه امکان اثبات وجود ندارد. چون شرکت های پستی طبق مقررات،درصورتی خسارت را می پذیرند که بسته هنگام تحویل نزد مامور پست باز ورویت گردد، ودرصورت کسری مامور پست صورتجلسه نماید.