مشاوره حقوقی رایگان - خسارات

سلام.

دادخواست پرداخت خسارات خسارات وارده به آپارتمان مسکونی توسط مستاجر ارائه دادم گزارش کارشناس مبنی بر خرابی‌های ایجاد شده در ساختمان ساختمان که قبلاً به صورت تامین دلیل تهیه شده بود پیوست دادخواست کردم که شامل 15 مورد خسارت و خرابی است. آیا برای دریافت مبالغ تعمیرات خسارت وارده ارائه فاکتور و عکس الزامی است یا خود دادگاه طبق گزا رش‌ها مبالغی را تعیین می‌کند؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی به فاکتور نیس کارشناس بایدمیزان خسارت را مشخص نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارات براورد شود. سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که تامین دلیل کرده باشید و کارشناس خسارت را برآورد کرده باشد قاضی بر مبنای آن رای صادر خواهد کرد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است فیلم و عکس نیز بگیرید و به شعبه ارائه دهید.