مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه و غرامت به دلیل آسیب دیدگی حین خدمت

با سلام، بنده در سال 92 به عنوان سرباز معلم به کار گرفته شدم و در زمان آموزشی در پادگان خاتمی در میدان تیر دچار پارگی ربات شدم، و به پزشک پادگان هم مراجعه کردم و این موضوع رو تایید کرد و حتی در همان پادگان تشکیل پرونده دادم، ولی به دلیل اتمام آموزشی پیگیری نکردم و فک میکردم مشکل حادی نیست ولی اکنون بعد از گذشت چهار سال این آسیب دیدگی به شدت اذیتم می کنه و در کارم مشکل ایجاد کرده و نیاز به عمل دارد، می خواستم بپرسم که آیا امکانش هست که من پیگیری کنم و بتونم دیه و غرامت بگیرم؟ اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه باید اقدام کنم؟؟
از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام سربازان جزئ نیروهای مسلح بحساب می ایند و مسولیت پرداخت غرامت برعهده ارگان مربوطه ای هست که جنابعالی خدمت میکردید لذا با دردست داشتن مدارکی که ادعای شمارو اثبات میکنید به واحد مربوطه مراجعه بکنید برای مشاوره بیشتر باشماره بنده بین ساعت 19الی 21 تماس حاصل فرمائید.