مشاوره حقوقی رایگان - هبه

با سلام و عرض ادب.بنده خونه ام را سال 90 به پدرم هبه معوض کردم و در سند رسمی بیع تنظیم شده است.در سند هم اقرار به گرفتن عوض معامله شده است. ولی بنده عوضی در قبال خونه دریافت نکردم و هنوز هم خونه به غیر انتقال داده نشده است و تغییری هم در آن حاصل نشده است. آیا امکان رجوع از هبه وجود دارد؟ممنون میشوم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شرط عوض به منصه ظهور نرسیده است بنابراین میتوانید نسبت به رجوع از هبه اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
رجوع خیر چون پدر شما است
فقط به عوض میتوانید رجوع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان رجوع از هبه وجود ندارد.