مشاوره حقوقی رایگان - هبه در مورد ملک به همسر طلاق گرفته

من ملک مسکونی خود م را بدون هیچگونه وجهی به نام همسرم رسماً انتقال داده ام وکالت که از من طلاق گرفته آیا میتوانم منزل راپس بگیرم هیچ گونه قراردادی بین ما نوشته نشده است

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ثابت کنید هبه کرده‌اید می‌توانید ازان رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می توانید اقدام کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده آری امکان پذیر است
اما رویه شعب متفاوت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات هبه یا قرض دادن ثمن معامله سخت است و نیاز به دو شاهد دارید . اگر مال مورد هبه در آن تغییری ایجاد شده باشد یا به ثالث فروخته شود دیگر قابل استرداد نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که هبه انجام شده است امکان پذیر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر انتقال در قالب عقد هبه باشد
با شرایطی امکان رجوع از هبه وجود دارد البته اگر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام در صورت اثبات هبه شما به همسرتان قابل استرداد می باشد اما مشکل است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با وجود شرایطی که هبه محسوب شود و مشمول قواعد رجوع از هبه باشد بله نیاز به ارائه توضیحات بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای حقوقی مناسب مطرح کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توانید البته اگرتاکنون فروخته نشده باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تحت شرایطی می توان دادخواست رجوع از هبه داد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد ولی با توجه به تخصصی بودن موضوع پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی امکان پذیر است نیاز به بررسی مدارک واسناد واخذ توضیحات می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید این موضوع مشخص شود که از ابتدا به نام ایشان انتقال یافته یا ابتدا به نام شما بود و سپس شما انتقال داده اید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که هبه انجام شده است امکان پذیر است.ولی اگر مال مورد هبه در آن تغییری ایجاد شده باشد یا به ثالث فروخته شود دیگر قابل استرداد نیست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر اثبات کنید هبه بوده میتوانید پس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما در تخصص وکیل است خودتان نمی توانید