مشاوره حقوقی رایگان - هبه سند ملک مسکونی به نام همسر مطلقه

من ملکی را به نام همسرم بدون دریافت هیچ وجهی انتقال رسمی داده‌ام و ایشان سند ملک به نامشان شده است و هیچ گونه قراردادی بین ما نوشته نشده فقط در دفتر اسناد رسمی انتقال داده ام و هبه نامه بین مان نوشته نشده است آیا میتوانم حالا که ازمن طلاق گرفته ملکم را پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است باید دید شما وجه ملک را داده اید، و ملک همچنان بنام همسر است و....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید هبه را اثبات کنید و سپس بابت رجوع ادر صورت وجود شرایط لازم قدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر انتقال قطعی صورت گرفته تنها با رضایت همسر میتوانید مالکیت را انتقال دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی خاص ، امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید درخواست رجوع از هبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در اینجا دو فرض متصور است فرض اول اینکه

سند شش دانگ به نام شما بوده و سپس انتقال داده آید

و یا از زمانی که خریداری کرده به نام ایشان منتقل شده که پاسخ آن نیز متفاوت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زوجه در صورت رجوع شما از هبه ممکن مدارک و مستنداتی دال بر وقوع هبه ارائه دهد و رجوع غیرممکن شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید
و سپس دا‌دخواست رجوع از هبه بدهید
یا اینکه دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
جهت تنظیم تا خواست مناسب به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک از ابندا بنام شما بوده وبعد انرا منتفل داده ایید بله امکانپذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

آیا منزل به او تحویل شده؟ - اگر نشده اظهارنامه بطلان هبه بدهید اگر تحویل شده است که اظهارنامه رجوع از هبه
اگر منزل توسط همسرتان به رهن داده شده است نمی توانید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام قانون ثبت کسی را مالک می شناسد که سند رسمی به نام او است.

اميد  بيستوني

جناب آقای اميد بيستوني :

با سلام،
این کار معمول نبوده و تقریبا` غیر عملی هست...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که هبه بوده قابل استرداد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با دادخواست رجوع از هبه و ابطال سند شماره .... ملک ثبتی ....

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛؛؛

امکان رجوع از هبه وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام می‌توانید ادعای هبه نموده و در صورت اثبات آن که سخت به نظر می رسد ملک رو پس بگیرید