مشاوره حقوقی رایگان - مشخص نبودن شاکی و اتهام

سلام
دیروز برای من ابلاغیه اومد با عنوان مواجهه حضوری
اما من نمیدونم شاکی کی هست و تهمت چی هست
از طریق سامانه ثنا هم بررسی کردم نوشته دسترسی به اطلاعات این پرونده فقط برای اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است.لطفا به شعبه مراجعه کنید.
ایا دادیاری حق داره احضاریه بفرسته بدونه اینکه حتی قبلش منو در جریان اتهام و اسم شاکی قرار بده؟
در ضمن شکایت در استان دیگریست و مراجعه حضوری بسیار سخت
تکلیف چیست؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر برای شما ابلاغ آمده است یعنی شما نیز جزو افراد ذی سمت هستید پس از روی شماره پرونده پیگیری حضوری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول بایستی تفهیم اتهام و حق دارا بودن وکیل و سایر حقوق متهم رعایت شود و این اقدامات خلاف حقوق یاد شده متهم در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 است.