مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام. چند وقت پیش ماشینی قولنامه کردم. صاحب سند قرار بود یه وکالتنامه بده که برم دنبال کارهای انتقال سند. اما من مشکلی برای من پیش اومد که کلن یادم رفت. الان قصد فروشش رو دارم. و تنها یه شماره از صاحب سند که خاموشه. الان چه کاری میتونم کنم برای انتقال سند?! لازمه بگم که به پلیس 10 هم مراجعه کردم که همون شماره رو بهم دادن که خاموشه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهتره که ابتداعا کارای سند وپلاک تان راازنفراول انجام دهید و خریدار را دچار مشکل نکنید
می توانید شخصی که سندبنامش است را طی طرح دعوای الزام به تنظیم سند الزام به تنظیم سند کنید