مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف قرارداد اجاره ملک تجاری به مدت طولانی

سلام و عرض ادب ؛ ببخشید بنده برای قسمتی از ملک مسکونی خودم ، جواز ملک تجاری گرفتم و الان حدود 7 سال هست که ملک تجاری خودم رو به یک نفر اجاره دادم و طی این هفت سال ، این ملک رو به هیچ مستأجر دیگه ای اجاره ندادم و از اول ، دست همین شخص بوده !
حالا سئوالم اینجاست آیا این حقیقت داره که اگه ملک رو طی مدت زمان طولانی و چندسال متوالی به یک نفر اجاره بدیم ، اون شخص میتونه در آینده ، ادعایی راجع به اجاره ملک و یا خود ملک داشته باشه ؟ یا اینکه هر موقع اراده کنم ، بدون هیچ مشکلی میتونم بعد از موعد قرارداد ، دیگه قرارداد اجاره رو با ایشون تمدید نکنم و هر مستأجر دیگه ای که خواستم بیارم واسه ملک ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام چنین موضوعی صحت ندارد مگر اینکه هنگام اجاره مبلغی به عنوان سرقفلی گرفته باشید