مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت چک های قرارداد زمین

سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم در رابطه با این موضوع راهنماییم کنین
من تیر ماه ی زمین 498 متری تو ...شهر تالش استان گیلان به قیمت دو میلیارد و چهارصد معامله کردم 300 میلیون اولش دادم و 5 فقره چک دادم متاسفانه زمانه چک ها که رسید من بنا به دلایلی نتونستم چک هارو پاس کنم. فسخ قرارداد رو 500 میلیون و واسه هر روز دیر کرد 1 میلیون جریمه نوشته شده تو قرارداد. موقع خرید طرف به من گفت که زمین کاربری مسکونی داره ولی من پیگیری که کردم دیدم الکی میگفته و اصلا کاربری نداره اما تو قرارداد قید شده که قبل از آخرین چک باید کاربری تحویل داده بشه که هنوز مهلت آخرین چک نرسیده. و الان هم طرف از بنگاه سند رو گرفته
من چیکار میتونم بکنم میشه راهنمایی کنین لطفا

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی دال بر عدم کاربری مسکونی ملک دارید حق فسخ معامله را خواهید داشت