مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور

سلام وقت بخیر من درکارگاه درب وپنجره سازی 20 سال کار کردم لیست بیمه من کارگر ساده ردکردن ومیگویند شامل سختی کار نمی شود باید چکار کنم وچند نفر باهمین کارگر ساده بازنشست شدن به من گیر دادن ممنون راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

لیست مشاغل سخت و زیان آور در تامین اجتماعی موجود است در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سخت زیان آور باشد از طریق اداره کار طرح دعوی نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه مشخص شود شغل شما از مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود یا خیر می توانید درخواست دهید و این موضوع در کمیته کارشناسی مورد بررسی قرار می گیرد.