مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از همسر مبتلا به شیزوفرنی

اگر پس از به اجرا گذاشتن مهریه من و دخترم برای تامین امنیت جانی خانه ای اجاره کرده انجا ساکن شویم ، حتی باوجود مدارک پزشکی مثل نامه بستری ایشان،می تواند حکم الزام به تمکین بگیرد.در این صورت چه باید کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مورد تایید دادگاه قرار گیرد بیماری حاد خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دادگاه و جلسه الزام به تمکین دفاع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید امنیت جانی نداارید وایشان سو. فتار با شما د اارد خیر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نتیجه قطعی قابل پیش بینی نمی باشد‌.
اگر به استناد بیماری ثابت شود امنیت جانی ندارید می توانید تمکین نکنید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانی در جلسه دادگاه با توجه به مدارک موجود دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید الزام به تمکین را منوط بر ایجاد امنیت و مسکن مناسب کنید تا دعوای ایشان رد شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر عسر و حرج و عدم امنیت جانی رو در رابطه با رفتار آقا ثابت کنید خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ثبت دادخواست الزام به تمکین می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید