مشاوره حقوقی رایگان - تأیید درصد جانبازی

سلام وقت شما بخیر من فرزند جانباز بزرگواری هستم که مجروحیت اعصاب روان دارد با 5درصدجانبازی بدون هیچ حقوق و مزایای مابه هر اداره مربوطه که برای بنیاد شهید هستش اقدام کردیم ولی متأسفانه جوابی نگرفتم از ما مدرک بالینی دوران جنگ رو میخوان شماکه این قانون رو تصویب کردین شما الان پایان خدمت خودت رو میتونی پیدا کنی که از بابای من مدرک بالینی میخوای نشستی پشت میز جیبت پرازپول هست واسه ی خودت قانون میدی بیرون چند سال از جنگ گذشته به ما مدرک نمیدهند ماباید چیکار انجام بدیم بابای من مانند مرد رفت جنگید توخودت وجودشو داری بایک سگ رودرو بشوی بابام رفته به خاطر توجنگیده اقای قانون گذار لطفاً رسیدگی کنید بابای من مریض هستش گناه داره وجدان داشته باشید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دیوان عدالت اداری در صورت عدم جوابگویی شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم در پرونده جانبازی شون در همان سالها مدرک بالینی موجوداست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سپاه یا ارتش باید حقوق برایش برقرار نماید