مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر سوء پیشینه برادر در استخدام

با سلام. خانمی 37 ساله منتظر جواب گزینش از طرف آموزش و پرورش جهت استخدام آموزگاری هستن

برادر ایشان در اغتشاشات سال 98 دستگیر شده اند و با تعهد آزاد شده ...

آیا جهت استخدام ممکنه مشکل واسشون پیش بیاد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام
اصل شخصی بودن جرائم و مجازات یا اصل فردی بودن مسئولیت کیفری از اصطلاحات علم حقوق بوده و به این معناست که هر کس برای تقصیری که مرتکب شده است مؤاخذه می‌گردد و هیچ کس را نمی‌توان برای فعلی که دیگری مرتکب شده است مسئول دانست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید اتهام برادرشان چه بوده در بعضی مواقع بله

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

علی الاصول حقوق استخدامی قایم به شخص هست و نباید تحت تاثیر رفتارهای فردی به غیر از خود متقاضی استخدام باشد اما متاسفانه در کشور ما در انواع استخدامهای مختلف شاهد رد افراد بخاطر اقدامات دیگر اعضای خانواده و حتی فامیل بوده ایم. این موضوع خصوصا در استخدام نیروهای نظامی بارز و پررنگ است . هرچند به هیچوجه عادلانه نیست ولی هسته گزینش احتمالا این موارد را در استخدام لحاظ میکنند و بین دو نفر در شرایط یکسان استخدامی الویت را به فردی می دهند که بین اعضای خانواده و اقربای نزدیکش مورد خاصی نباشد. البته در مورد شغل آموزگاری این احتمال بسیار ضعیف است. در اغلب استخدامهایی که مستخدم از بودجه رسمی حقوق خواهد گرفت حین الاستخدام مشخصات کامل اعضای خانواده و حتی گاها اقربای نزدیک وی را مطالبه میکنند. در مجموع چنین رفتاری با عدالت سازگار نیست و به احتمال زیاد در هیچکدام از گزارشهای رسمی علت رد متقاضی را رفتار سایرین قید نمیکنند اما در گزارشهای مخفی و محرمانه درون سازمانی شاید این دلایل را عنوان نمایند ولی بطور قطع نمیشه چنین موردی را تایید یا تکذیب کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید علت دستگیری برادر این خانم مشخص شود از طرفی باید توجه کنید استخدام قائم به شخص است و با توجه به اینکه برادر ایشان با تعهد آزاد هستند نمی‌توان به طور قطع گفت احتمال بروز مشکل وجود دارد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دور از انتظار نیست که سابقه کیفری برادر شما مخصوصا به علت ارتباط با حوزه امنیت کشور در استخدام شما تاثیر منفی بگذارد همه چیز بستگی به شرایط و سلایق دارد ولی علی القاعده نبایستی در روند استخدام شما در آموزش و پرورش خلل ایجاد کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکل یه فرد درخانواده نباید به پای سایرین نوشته شو د وبایدو بی تاثیر باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونا خیر چون حرم برادر به ایشان که بی گناه هست ربطی ندارد و برادر نیز محکومیت قطعی ندارد