مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

پسرم دو ماه پیش دم منزلمون به دفاع از پدرش که چند جوان باهاش دعوا میکردن از منزل کارد آشپزخانه برداشت و یکی از پسر ها رو از ناحیه گردن و کتف و صورت مجروح کرد یک هفته بازداشت بود به قید وثیقه ازاد است شخص مجروح 10 روز بستری بود الان کاملا خوب شده است اگر تا روز دادگاه رضایت ندهد پسر من علاوه بر دیه باید زندان هم برود چه کار کنیم که فقط دیه بدهیم و زندان نرود ایا میتونیم ازشون شکایت کنیم که دم خونه ما دعوا کردن و با شوهرم درگیر شدن و پسرم از پدرش دفاع کرده که جانباز پدرش و ترسیده اسیب ببینه

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

سلام ، اگر بتوانید رضایت شکات را جلب کنید ، ممکن است با پرداخت دیه ، پرونده مختومه شود. این بستگی به نظر قاضی دارد.