مشاوره حقوقی رایگان - توهین ضبط شده

سلام من تو محل کارم به دلیل عصبانیت و فشار کار و ناراضی بودن به صاحبکارم فحش دادم صاحبکارم شنود کرده بود و فهمید و الانم با استناد به همون صدای ضبط شده تهدید به شکایت میکنه و حقوقمو نمیده حالا اگه شکایت بکنه چی میشه و از اون مهمتر چون من قراردادی نداشتم و حقوقم از قانون کار کمتر بود در صورت شکایت کردنش با توجه به اینکه عملا اقرار میکنه که من واسش کار میکردم میتونم از اداره کار حقمو بگیرم ...؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید ازایشان درهییت تشخیص دراداره کارازکارفرماشکایت کنید وشاهدوادله که کارمیکردید استناد کنید
درخصوص صدای ضبط شده هیچگونه دلیلیتی ندارد وبصرف صدا نمی تواندشمارامحکوم کند مگر اینکه خودتان اقرارکنید یاشاهدی معرفی کند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
جهت حق و حقوق کاری میتوانید از طریق اداره کار تقاضا نمایید و دلایل ارایه بدید و رابطه کارگر کارفرمایی را اثبات نمایید و در مورد اون دا هم نگران نباشید .( شاید همون صدا در اثبات رابطه کارگر کارفرمایی شما بتونه موثر باشه )