مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده ملک

سلام،وقتتون بخیر،من ساختمانی را سال 1400 خریداری کردم که پایان کارش برای 98 هست و سال 1401 یکسری مشکلات و کاستیهای ساختمان نمایان شد از جمله مشکلات تاسیساتی و از همه مهمتر مشکل ریزش سنگ نما به این دلیل که سازنده از سرامیک اون هم سرامیک درجه 3 برای نما استفاده کرده اما خب امضاهای شهرداری و ناظرین رو به هر صورت که بوده گرفته ما پیش وکیل رفتیم و گفته دادخواست حقوقی بدید و بیمه بهتون یه مبلغی میده که اصلا با بازسازی دوباره نما برابری نمیکنه و خیلی کمه،میخواستم بدونم به این دلیل که سازنده و ناظرین تخلفی کردن و برای نما کاستی انجام دادن که با جان انسانها در ارتباط بوده و هست امکان شکایت کیفری ازشون هست؟و اگر هست در چه قالبی؟ممنون میشم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام کیفری اگر بی احتیاطی شده در ساخت و ساز و غفلت و کمی در ساخت بله امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله البته باید ابتدا موضوع ‌ کارشناسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم ابتدا تامین دلیل کنید و قصور سازنده را احراز کنید بعد طرح دعوای مناسب

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا درخواست تامین دلیل بدهید که میزان تخلفات مشخص و اثبات شود.
براساس نتیجه تامین دلیل می توانید دعوی حقوقی یا کیفری مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا موضوع در وهله اول توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد کارشناسی قرار گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید تامین دلیل کنید ثانیا شکایت کیفری بی فایده است