مشاوره حقوقی رایگان - روزهای آزادی

سلام وقت بخیر ، زندان زنان قرچک روزهای پنج شنبه و جمعه هم کسی را آزاد میکنند اگر جواب بله است تا چه ساعتی ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام زندان قرچک یکی از زندانهای ایران و مخصوص نگهداری زندانیان زن با جرایم عمومی است جهت آزادی فرد زندانی و اطلاع تماس حاصل بفرمایین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زندان شرایط و قوانین و مقررات خاص خود را دارد ممکن است متفاوت باشد بهتر است خودتان پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه حقوقی نیست و در گروه سوالات غیرحقوقی قرار دارد.