مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط شوهر

با سلام شوهر من عادت داره از خونه بره بمونه خونه مادرش جواب منم نمی‌ده بعد از مدتی که من نامید میشم میرم نفقه درخواست بدم فحاشی می‌کنه محل کارم زنگ میزنه ب جای عذر خواهی از من خونه و ماشین میخواد چون خونه ب اسم منه.خودم‌ کارمندم ایشون الان بیکارن.ولی همیشه منو مقروض نشون میده همه جا .واقعا چیکار کنم 15ساله بچه هم نداریم رفت و آمد با خانوادشونم از اول ب خاطر دعوا نداریم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اول از او بابت ترک انفاق وتوهین وفحاشی شکایت نمایید بعد از اثبات ادعایتان تقاضای طلاق نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست بایک وکیل مشاوره نمایید. موضوع حالت های مختلف داردونیازمندسوالاتی توسط وکیل ازشماست که در چت نمیگنجد.