مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول پیش

با سلام 30 میلیون پول پیش دادیم والان نزدیک 14 روز است از تاریخ قرارداد گذشته است هر چقد ب صاحبخانه میگوییم پول بده تا ما تخلیه کنیم در جواب میگوید پول ندارم تا کسی جای شما نیاد نمیتوانم پولتون رو بدم از طرفی ملک یک گاراژ با حمام ودسشویی است و هر کسی برای بازدید می اید پسندش نمیکند چگونه میتوانم اقدام کنم؟ وایا در این مدت ک از قرار داد گذشته صاحبخانه میتواند از من طلب کرایه کند؟ ممنون میشم رهنمایی کنید

پاسخ ها :

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

شما میتوانید خانه را تخلیه و این موضوع را تامین دلیل کنید ‌.به دلیل اتمام قرار داد اجرت المسمی به ایشان تعلق نمیگیرد و مستحق اجرت المثل هستند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به طرح دعوی نمایید.
تازمانیکه شما درملک ساکن باشید موظف به پرداخت اجاره بها طبق نظر کارشناس رسمی میباشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
شما باید خانه را تخلیه نمایید و سپس تامین دلیل نمایید و بعد دادخواست مطالبه وجه مبلغ ودیعه قرارداد اجاره را اقامه نمایید