مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه

همسرم کارمند رسمی دولت هستن،ایشون همسر دوم گرفتن، من میخوام مهریه ام رو اجرا بزارم، ایشون ادعا دارن از 15 ملیون حقوقشون 10 ملیون دارن قسط وام حکمت از محل کارشون و قسط وام مسکن و....میدن. مالی به اسم خودشون ندارن همه رو به اسم دیگران زدن، میخوام بدونم یک چهار حقوق کُلشون بابت مهریه برای من واریز میشه، یا یک چهارم باقی مونده ی حقوقشون پس از پرداخت اقساط بانکی یعنی یک ملیون و خورده ای؟ممنون میشم در اسرع وقت جواب سوالم رو بدین

پاسخ ها :

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

با سلام طلب بانک نسبت به طلب شما مقدم است و بیشتر از یک چهارم قابل توقیف نیست

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام یک چهارم مبلغ دریافتی پرداخت می شود