مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام خسته نباشید یک آقایی به مادر من تهمت دزدی زده و رفته شکایت کذب کرده و می‌خواهد به چند نفر پول بده که بیان دادگاه شهادت بدن که حرفش صحیح هست بنده چیکار کنم به قاضی چجوری ثابت کنم اون آقا داره دروغ میگه لطفت راهنماییم کنید ازتون ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه شهود را جرح کنید و درخواست نقطه زنی بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات شهادت کذب بیاورید. هم جرم است و هم ان شهود از عداد دلایل وی خارج میگردد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

اول اینکه شما کاری نمیتونین انجام بدین چون ذینفع یا شاکی ومتهم نیستید. دوم اینکه مادر شما باید شهودی برای جرح شهود شاکی حاضرکنه یاثابت کنه در لحظه سرقت در اون مکان حضور نداشته ودر جای دیگری بوده.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

با مشاوره از وکلای متخصص سعی در دفاع موثر داشته باشید در صورت وجود شرایط شهود را جرح کنید نقطه زنی موبایل هم درخواست کنید و اکر توانسیتد شهودی ارائه کنید که در تاریخ و ساعت ادعایی مادرتان در محل دیگری بوده است

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

اگر مادر شما چنین کاری را نکرده باشه ( البته یقینا چنین کاری نکرده ) آنها نمی تونند شهادت بدهند چون شاهد باید عمل سرقت را دیده باشه . در چنین مواقعی باز پرس یا قاضی با طرح سوالات متعدد به راحتی می تونه صحت ویا سقم ادعا هایشان را تشخیص بده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شهود را جرح نمایید و علیه ایشان شکوائیه شهادت دروغ تنظیم کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط ونحوه طرح پرونده واظهارات شهود وطرفین دارد