مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت به واسطه ازدواج

با سلام و احترام. بنده ایرانی هستم و قصد ازدواج با یک دختر افغان رو دارم. ایشون متولد ایران هستن اما به واسطه پدر و مادر که افغان هستن شناسنامه ایرانی ندارند. میخوام اطلاع داشته باشم که آیا این خانوم از طریق ازدواج با من که ایرانی هستم میتونه شناسنامه و تابعیت ایران رو به دست بیاره؟ ضمن اینکه ایشون 20 ساله متناوب هست که در ایران هستن و خارج نشدن. از پاسخگویی شما ممنونم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید به صورت رسمی ازدواج را ثبت کنید می تواند شناسنامه بگیرد و تابعیت ایران را کسب کند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله به ايشان تابعيت ايراني داده مي شود
البته نظر نهايي با مراجع قانوني و امنيتي است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ازدواج رسما ثبت شود امکان اخذ شناسنامه وجود دارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز بله شناسنامه به همسرغیر ایرانی شما از طریق کسب تابعیت تعلق می گیردودر صورتی که ساکن ایران هستید از طریق امور اتباع واستانداری ودر صورتی که ساکن خارج از کشور هستید از طریق سامانه میخک پیگیری کنیدموفق باشید