مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه

سلام .برای دومین مرتبه خودرو پراید 84 من رو که بنا به دلایلی به نام همسرم کرده وحالامطمعنن هستم با توجه به شواهد موضوعات خاصم شک ندارم که شوهرم این کاررو میکنه چون من راننده هستم ویک دختر 17 ساله دارم که با مادر بزرگش زندگی میکنه وهمسره دومم به خاطره توجه واهمیت به دخترم کینه وکدورت پیش میاره وفتنه به پا میکنه وخودش رو بیکارو بیعار میشونه توخونه وجدیدا هم از خانواده محترم درس میگیره واین کارها رو با من میکنه .من هیچ کس رو ندارم حمایتم کنه واین شده نقطه ضعف برای ایشون وداره منو خیلی آزار میده با این کارها .من الان خونه ای که کرایه کردم رو باید موعد اجارم رسیده وحتی 5 روزه که ماشین رو دزدیدن پول غذا هم ندارم ودارم واقعا از این موضوعات دیوانه میشم .کمک کنید راهنمایی کنید من چکارکنم واقعا با این طور رفتارها که دارم میبینم .این آقا 6 سال هست باهاش ازدواج کردم یه هزار تومنی پول ندیدم من ازش که خرج من کنه وتمام مخارج زندگی با خودم بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود را طبق نظریه کارشناس مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه
و جاریه را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم مدارا با یک چنین فردی تنها ایشان را بی عار تر می کند هنگامی که با ایشان ازدواج کردید شرایط شما را پذیرفته اند و الان به قول معروف دارند بدقولی می کنند با توجه به این تفاسیری که در صورت سوال قید کرده اید بهتر است علیه ایشان اقدام به شکایت کیفری ترک انفاق نمایید و سپس دادخواست حقوقی مطالبه نفقه ، تهیه مسکن مستقل را تنظیم نموده و برای مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت تان هم اقدامات لازم را انجام دهید
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با بنده در ارتباط باشید به صورت رایگان اوراق قضایی شما را تنظیم کنم . امیدوارم مشکل تان به زودی حل بشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه جزء حقوق مسلم شماست. بنابراین می‌توانید نسبت به نفقه معوقه و آینده خود اقدام به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه نفقه کنید و تمکن مالی و عدم تمکن مالی شوهر هیچ ارتباطی ندارد. از سوی دیگر از باب کیفری نیز می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ترک انفاق را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید مطالبه حقوق مالی را از دادگاه بکنید