مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی و نشان دادن چاقو

سلام وکلای محترم درگیری ضرب و جرح عمدی و طرف مقابل چاقو را بهم نشان داد ولی با چاقو منو نزد و با مشت لقد افتاد به جان من اون روز که شکایت کردم نگفتم تو حل اختلاف نگفتم بهم چاقو نشان داده میخاستم ببینم که الان پرونده من به دادسرا رفت به قاضی بگم که تورو درگیری چاقوروهم درآورده گواهی پزشکی هم دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید در دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بله البته میتوانید اعلام کنید و برای تایید اگر شاهدی هم دارید معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در مرحله بازپرسی مواردی را که نگفته‌اید بیان نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ممکن است جرم قدرت نمایی با سلاح سرد باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ادعا کافی نیست
برای اثبات ادعای خود باید دلیل ارائه دهید.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر این موضوع قابل اثبات است در دادسر این موضوع را مطرح و اعلام جرم نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شکایت قدرت نمایی
مشهد هستید درخدمتم

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام. طرح آن کفایت نمیکند نیاز به ارایه دلیل و اثبات دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ هر آنچه که در صحنه درگیری اتفاق افتاده است را مو به مو به مقام رسیدگی‌کننده اعلام کنید و موردی را پنهان نکنید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
تظاهر وقدرت نمایی با چاقو در ماده 617 قانون تعزیرات پیش بینی شده وجرمی غیرقابل گذشت میباشد.البته باید ادله کافی وجود داشته باشد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در متن شکایت باید به این موضوع اشاره می‌کردید چون بخودی خود جرم تهدید محسوب میشود و مجازات جدا گانه دارد با اینحال طی لایحه به این موضوع حتما اشاره نمایید که در صورتجلسه نوشته شود