مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی جعلی

سلام. حدود 3 سال قبل چک به مبلغ 1میلیون تومان به همکارم دادم. بعد از گذشت 3 سال از آن متوجه شدن چک مرا به مبلغ 7میلیارد ریال جعل کرده و در دادگاه حقوقی اقدام به شکایت کرده است. بنده هم اقدام به طرح شکایت جعل کردم و استفاده از سند مجعول. ایشان بعد از آمدن به دادسرا اعلام کرد چک را از من سرقت کرده اند. بدلیل نبود اصل چک شکایت جعل من منع خورد. حالا سوالم اینجاست که سرنوشت شکایت حقوقی که از من شده با توجه به ادعای طرف مبنی بر سرقت شدن چک چه میشود. ممنون از مشاوره

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

دادخواست جلب ثالث در پرونده دحقوقی بدهید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام باید دفاع کنید اگر اصل چک را ارائه نداد دعوی حقوقی رد میشود