مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و زورگیری

سلام من شاکی هستم رفتم پولمو بگیرم کارکرده بودم منو سوار ماشین کردن وباقمه تهدید کردنن وتوهین اونجا نه دوربین بود نه شاهد شکایت کردم الان ابلاغیه اومده که نوشته قرار کیفری منع تعقیب صادر واعلام می گردد .الان باید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض کنید.
به اعتراض شما در دادگاه رسیدگی می شود

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ میتوانید نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی می‌توانید نسبت به قرار صادره اعتراض کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، چنانچه دلیلی در این خصوص دارید میتوانید به قرار صادره اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به خاطر اینکه ادله کافی برای اثبات جرم نداشته‌اید قرار منع تعقیب صادر شده است فلذا بایستی در مهلت مقرر قانونی نسبت به قرار منع تعقیب همراه با ادله و مدارکی که اثبات‌کننده جرم است اقدام به اعتراض کنید‌.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به ضرر شماست فقط میتوانید در فرصت ده روزه شکایت کنید

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

درمهلت قانونی که ده روز پس ابلاغ است می توانی به قرارصادره اعتراض کنی ودراعتراض ارایه شده دلایل خود را بیان کنی