مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو

با سلام
یکی از آشناها به جرم تخریب خودرو از منو برادرم شکایت کرده که در مجلس عروسی یکی از فامیلا ماشینش رو خط انداختم
شاهدی بر این جریان نداره فقط فیلم دوربین مدار بسته رو گرفته که یک شخص رفته سمت ماشینش بعد برگشته
کلانتری هم فیلم کارشناسی کرده نوشته به علت تاریکی هوا و تاری دید دوربین نه شخص واضح است نه چیزی بر اینکه شخص خودرو رو خط انداخته فقط یک شخص دوبار رفته سمت ماشین برگشته
فقط دوتا از فامیلامون رو آورده شهادت دادند که شخصی که در فیلم رفته سمت ماشین منم و یک شخص هم در فیلم یکم دورتراز ماشین وایستاده برادرمه
آیا میتونه چیزی ثابت کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت کسی که ادعا کرده با شواهد ودلایل باید بتواند آنرا اثبات کند و تصمیم گیری در این مورد با دادگاه است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل بگیرین با کارشناس و ازیک وکیل کمک بگیرین

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

پرونده باید بررسی شود مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
شما دفاعیات و دلایل خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دلایل ایشان ناکافی است؛ چرا که شهادت شهود بایستی دقیقا در مورد وقوع بزه باشد و صرف اینکه شما به سمت ماشین ایشان رفتید مثبت ادعای تخریب خودرو نمی‌باشد‌.