مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

با سلام و خداقوت خرداد 1402زمین روستایی به متراژ 900قولنانه ای که در قولنامه ملک بعد بازدید توسط دهیار تائید و امضا نمودند که ملک خریداری شده طبق نقشه اداره راه و شهرسازی در حریم اداره آب برق گاز مخابرات نمی باشد و اکنون کهبرای پروانه ساخت اقدام کرد م مشخص شده حدود 100متر از زمین عقب نشینی داره آیا میشه از دهیار برای این مشکل خسارت را از چه کسی مطالبه کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک ملک ممکن است کلا عقب نشینی داشته باشد و ارتباطی به حریم نداشته باشد می‌بایست به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم میتوانید از دهیار شکایت کنید هم نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید دادخواست مطالبه ثمن متراژ کسر شده به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناس در این خصوص اظهار نظر کند تا بتوان راهنمایی دقیق شوید