مشاوره حقوقی رایگان - پاشیدن رنگ روی خودرو

با سلام روی خودرو بنده با اسپری مشکی خط کشیدن که بنده به کسی مشکوک هستم آیا میتوان از طریق کارشناسی خط توسط پلیس پیگیر بشوم و در کل باید چه کنم...ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چطوری میخواهید به یک نفر اتهام بزنید اگر دلیلی دارید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
کارشناسی خیر مشخص نمی‌شود
باید دلایل متقن دیگری داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به ادله اثباتی انتساب تخریب عمدی به شخص مورد نظر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ادعا مثبت حق نیست و برای شک خود بایستی دلیل محکمه‌پسند داشته باشید و از طریق کارشناسی نیز در این باره نمی‌توان تشخیص داد که توسط چه کسی این عمل انجام شده است.