مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگاه ...

من یک دست مبل فرانسوی و میز نهارخوری به مبلغ 232 میلیون تومان و کرایه حدود 5 میلیون از کارگاه ... در ...خرید کردم و داخل فاکتور فقط مدل مبلها تعداد و کد پارچه قید شده ولی نمونه ابعاد که به من نشون دادن بزرگ بود و منم تاکید داشتم که همون نشیمن رو داشته باشه چوب راش قرار بود که اصلا معلوم نیست جنسش چی هست و بنظر پلاستیک طرح چوب میاد بسیار سبک و … همین که رسید زنگ زدم رد دادن! بعد تخلیه بار و تسویه با راننده تصمیم گرفتیم مرجوع کنیم به راننده زنگ زدیم قبول نکردن و خودشون هم میگن شما رسید سالم تحویل گرفتنو امضا کردید و دیگه تمام شد برو بهر جا دوست داری شکایت کن!! موندم چکار کنم از شهرستان هم برامون سخته بریم تهران پیگیری کنیم آیا شهر خودمون میتونیم طرح شکایت کنیم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید ازتهران پیگیری کنید و اگر سخته یک وکیل بگیرین از تهران

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و سپس دادخواست دهید تامین دلیل نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی از طریق دفاتر خدمات قضایی ولیکن دادگاه تهران صالح به رسیدگی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید بلافاصله اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا معایب مشخص گردد
و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد
قراردادی مطرح نمایید و