مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت کالای سفارشی

سلام وقتتون بخیر
بنده از یه خانمی جلو مبلی و عسلی خریداری کردم با شیشه های سکوریت سفارش داده بودم مه قیمت سکوریت با ام دی اف یکی بود
زمان تحویل شیشه های معمولی رو از پشت با اسپری مشکی رنگ زده بودن و جای شیشه سکوریت تحویلم دادن و وقتی بردم میز و عسلی رو خونه دیدم روی میز اسیب دیده اس

فورا زنگ زدم و فیلم و عکس فرستادم براشون و گفتم بهشون و اون خانم در جواب بهم گفتن: یکبار گفتم بیا ببر تا شیشه اماده بشه و منم گفتم نصفه نصفه نمیبرم کامل اماده شد میبرم

من چون تمام مبلغ رو تسویه کردم بهشون زنگ زدم گفتم شیشه رو نمی خوام
لطفا جای شیشه همپن ام دی اف بده بهم

حالا هم من رو مقصر کردن هم
منو برای ام دی اف سرکار میذارن و تا زنگ میزنم میگن کلی سفارش دارم وقت نمیکنم و از اینجور صحبت ها

جالبیش اینه همسرم اصلا زمان سفارش به فاکتور نویسی این خانم دقت نکردن و ندیده که بالای فاکتور اسم مغازه رو نزده و مهر هم نزده
یعنی به فاکتور بدون هیچ فقط مبلغ
ولی در مورد سکوریت قید کرده
تنها چیزی که دارم رسید واریزیم به حساب ایشونه و پیام هام

این خانم یکبار هم شکایتی داشته
الان من میتونم پیگیری کنم و برم ازشون بابت کار شکایت کنم یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، از طریق اتحادیه، اتاق اصناف، وسازمان تعزیرات موضوع قابل پیگیری است.