مشاوره حقوقی رایگان - مبل

با سلام. من ١٥ خرداد ماه به يك مبل فروشي سفارش مبل دادم در فاكتور قيد كرديم كه ١٥ تيرماه تحويل داده بشه
بعد از گذشت ٤ ماه با كلي پيگيري تازه براي من عكس داده كه مبل ها حاضره،
اما شبيه به كاري كه من سفارش دادم نيست
ميخواستم ببينم اگر قانوني اقدام كنم ميتونم خسارت بگيرم يا هزينه رو عودت بدن؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مگر مدرک داشته باشیدو نمونه کار در قرارداد ذکر شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی را اقامه نمایید و