مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی در رابطه با تملک اپارتمانها

سلام من مالك دو واحد از ساختمان 6 واحدي هستم شخصي كه مستاجر در ان ساختمان است البته مستاجر من نيست در سال قبل بدون توافق اقدام به دخالت در مشاعات كرد و بدون هماهنگي قبلي در راستاي اهداف خود طلب هزينه كرد از سمت من هزينه پرداخت نشد لذا به دادگاه حقوقي شكايت كرد ولي راي دادگاه به نفع من بود كه خوانده پرونده بودم قاضي در 4 مورد با توجيه قانوني دادخواست وي را رد كرد الان براي تجديد نظر اعتراض كرده ولي مداركي كه راي را نقض كند ارايه نداده فقط يك برگه دست نويس با اصرار از يكي از همسايه ها بعد از دادگاه بدوي براي تجديد نظر داده كه جملاتي دو پهلو در ان نوشته شده حال با اين توضيحات تجديد نظر چگونه تصميم ميگيرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نتیجه رای دادگاه تجدید نظر بستگی به دفاعیات وادله ومدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد دادگاه تجدید نظر هر آنچه که در دادگاه بعدی مورد رسیدگی قرار گرفته است را بررسی می‌نماید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام نیازه برگه ارائه شده توسط ایشون ملاحظه و بررسی بشه تا بشه پاسخ دقیقی داد.