مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تعویض پلاک

سلام من کرمان هستم یه موتور سیکلت از یزد خریدم و سندش بنام شخصی در یزد هست ، و برای گرفتن وکالت نامه تام برای انتقال مالکیت چه مدارکی لازم هست ؟ و هزینه وکالت نامه چقدر هست؟ و ایا لازم هست خودم برم یزد ؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
براي تفويض وكالت نيازي به حضور وكيل نيست، فقط اطلاعات اوليه كه ميتونيد از هر دفترخانه اي بپرسيد رو براي ايشون ارسال كنيد تا ايشون با مراجعه به دفترخانه به شما وكالت بدهند و در نهايت وكالتنامه رو براي شما بفرستن.