مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت اثبات بیماری زوجه و پاره شدن پرده بکارت ولی بدون دخول و رابطه

سلام.دوساله ازدواج کردم الان متوجه شدیم خانوم واژینیسموس داره این بیماری باعث میشه دخول انجام نشه ولی با ورود قسمت کمی از آلت پرده پاره شده.حالا میخاستم بدونم آیا مهریه کامل ب زوجه تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر قاضی پرونده ملاک است که با توجه به نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد کرد

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

به محض وقوع عقد مهریه تعلق میگیرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله مهریه کامل تعلق می‌گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون به محض انعقاد عقد نکاح، زن مالک مهریه خواهد شد. با عنایت به اینکه نزدیکی صورت گرفته است بنابراین مهریه کامل به زوجه تعلق خواهد گرفت.