مشاوره حقوقی رایگان - بحث مهریه در دوران عقد نامزدی وقتی پرده بکارت اسیب ببیند

اگر در دوران عقد نامزدی طی رابطه بدون دخول پرده بکارت اسیب ببیند که دکتر به اسیب 10% پرده بکارت اشاره کند ایا مهریه چقدر به زوجه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با دخول مهریه بطور کامل مستقر می شود دقیقا بیان نکرده اید که بدون دخول چگونه بکارت آسیب دیده است.