مشاوره حقوقی رایگان - خدمات شهرک کبوتر اباد

سلام حدود 5سال پیش مبلغ 33میلیون تومان به عنوان خدمات از اهالی شهرک بنیاد کبوتر اباد دریافت کرده‌اند والان نزدیک دوسال هست که ساکن شهرک شده ایم و از گاز خبری نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گاز موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پیگیری کنید کتبی دبیرخانه درخواست دهید
پاسخ ندادند یا منفی بود طرح شکایت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق اداره گاز پیگیر موضوع شوید
در صورتی که وجه را به شخص حقیقی پرداخت کرده‌اید �‌توانید دادخواست مطالبه وجه یا در صورت داشتن قرارداد دادخواست ایفای تعهد و جبران ضرر زیان بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره گاز بنحو حضوری پیگیری کنید مضافا بر اینکه اگر وجه را به شخص حقیقی داده‌اید از طریق اظهارنامه وجه را مطالبه کنید و اگر افاقه نکرد دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به ثبت برسانید. از سوی دیگر اگر قراردادی در این بین منعقد شده است ابتدا از طریق اظهارنامه مبنی بر الزام به ایفای تعهد اقدام کنید و در صورتی که نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادگاه عمومی موضوع را پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت خود را به اداره گاز بصورت اظهارنامه ارسال کنید اگر ظرف سه ماه پاسخ ندادند دیوان عدالت شمایت کنید