مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در فروش انلاین

سلام کار بنده فروش و ارائه خدمات بازی های انلاین هستش
به عنوان مثال الان یک نفر از بنده 2 میلیون الماس داخل یک بازی خریداری کردن بعد از چند روز پدرش تماس گرفته میگه پول رو برگشت بزنید من در جریان نبودم
در صورتی که تلفنی خود فرد خریدار تماس گرفتن و پیگیر سفارششون شدن
سفارش هم به دلیل بالا بودن مبلغ با یک روز تاخیر انجام شده ( یعنی یک روز فرصت داشتن بیان بگن پولو پس بده )
این کار بازگشتی از سمت اون شرکت بازی نداره چون کلا شرکته خارجیه کار منم یکجور واسطه گری خرید این محصولات هستش برای کاربر ایرانی
الان اون فرد میتونه از من شکایت بکنه ؟
من در این صورت باید چیکار بکنم چون مثلا ایشون 2 میلیون میده منم با 2 میلیون میرم اندازه 1800 خرید میکنم این وسط 200 هزار تومن شاید سود من بشه و بقیشو میدم به اون شرکت خارجی تا مثلا الماس وارد اکانت این فرد مشتری بشه .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا باید مشخص شود که اون شخص چند ساله بوده است و اگر این بازی شما قانونی باشد مانعی ندارد در غیر این صورت قابل رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که اقدام شما به نوعی شامل قمار و شرط بندی باشد اقدام شما جرم و آن وجه قابل استرداد است در غیر این صورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید با افراد عاقل، بالغ و رشید معامله کنید و در صورتی که اشخاص فاقد این شرایط باشند پدر آنها و یا سرپرست آنها طبق قانون حق دارند که پول را از شما مطالبه کنند. در حقیقت طرف معامله شما بایستی اهلیت داشته باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شرایط معامله داشته باشد ( از لحاظ سن و..) نمی تواند پدرش بر هم بزند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که اهلیت انعقاد معامله داشته باشد �ر ایشان نمی‌تواند برهم زند