مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سفته

در برج 5 امسال پدر ما فوت نمود و قبل از فوت مادرم با وکالتی که داشت تمام اموال او را به نام خود نمود. در اول برج 10 امسال فردی به در خانه مراجعه نمود و گفت در اردیبهشت 96 مقدار 300 میلیون سفته امضا نموده و تاریخ وصول آن را در 1 دی 98 پرداخت آن میباشد و در وجه حامل بود از او پرسیدیم که بابت چه بوده است و دلیل و مدرک بدهکاری چیست ایشان گفت من بجای طلب این سفته را گرفته ام و حامل میباشد و شما باید پرداخت کنید و اگر هم قبول ندارید شکایت کنم
ایا او میتواند شکایت کند و سفته را وصول کند و با اینکه پدر فوت نموده است و ارثی به کسی نرسیده است و اینکه آیا این سفته نیاز به اینکه بابت چه بوده است را میتوانیم از او بخواهیم
لطفا راهنمایی کامل کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تاریخ انتقال اموال توسط مادرتان قبل از تاریخ امضا سفته ها باشد ، مسئولیتی متوجه ورثه نیست.