مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جزای اختصاصی 2

با عرض سلام و خسته نباشید
باتوجه ب سخت بودن سوالا ممنون میشم جواب بدید

سوال اول اگر فردی حین انجام عمل متقلبانه اقدام به جعل و حساب سازی نیز به نماید اما قبل از اینکه موفق با تحصیل اموال شود دستگیری گردد چه مجازاتی بر او تحمیل می شود.

سوال دوم الف خودروی خود را با سند عادی به به می فروشند فروشنده سه روز بعد خودرو را از خریدار برای رفتن به مسافرت عاریه گرفته و دیگر آن را باز نمی گرداند وی مرتکب چه جرمی شده است مستند قانونی ذکر گردد

سوال سوم انبارداری یک سازمان دولتی یکصد کیلو سیمان برای ساخته یک اتاق در سازمان را دریافت می دارد اما به دلیل زیاد بودن مقدار آن 30 کیلو از آن را به کارگران سازمان که در حال ساخته سرویس بهداشتی در سازمان هستند وسیمان کم آوردند می‌دهد ولی باز 15 کیلو از این 30 کیلو نیز اضافه می آید که آن را به منزل برای نیازهای شخصی می‌برد عمل انباردار مجتمع است در چه جرایمی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از پاسخ سوال ابایی ندارم ولیکم عزیزا.این بخش برای مشاوره به اشخاصی است که دارای مشکل حقوقی هستند وتوانایی پرداخت هزینه مشاوره را ندارن.نه اینکه پاسخ به سوالات امتحانی باشد.این عمل شما تضییع حق آنان است.یاالله