مشاوره حقوقی رایگان - محل ثبت اظهارنامه در دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضائیه

با سلام
احتراماً اگر مکان مورد نظر برای مورد شکایت دماوند باشد،آیا می‌توان اظهار نامه را از دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضائیه در تهران ارسال نمود؟ یا ضروری است به دفاتر خدمات الکترونیک دماوند مراجعه کرد؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منعی ندارد از هرکجای ایران می‌توان از خدمات دفاتر استفاده کرد
به مرجع صالح ارسال خواهد شد
متنی تخصصی تنظیم گردد و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان ارسال مکاتبات با دادگستری ها از هرجای کشور از طریق دفترخدمات قضایی محل اقامت فرد میسر است