مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و تخریب

شخصی از ورثه از من و دو نفر از بستگانم به اتهام فروش مال غیر و قطع درختان ورثه ای شکایت کرده.
در دفتر خدمات قضایی شکایت ثبت کرده و دفتردار برای تحقیقات اولیه، پرونده رو‌ ارجاع داد به پاسگاه محلی که باغ اونجاست
در پاسگاه متوجه شد که اتهام دروغ زده و رضایت داد. بعد از یک هفته به من و بستگانم پیامک ابلاغیه اومده که فلان تاریخ در شورای حل اختلاف (صرفا جهت صلح و سازش) حضور داشته باشید!
دو سوال دارم
1_ اینکه شاکی باید در شورای حل اختلاف هم رضایت خودش رو ثبت کنه با اینکه تو پاسگاه رضایت داده؟!
2_ من و بستگانم میتونیم به جرم کیفری علیه ایشون بعد از رضایت شکایت کنیم؟!
ممنون( به من تهمت قطع درختان و به دو نفر از بستگانم فروش مال غیر زده)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

1-صلح وسازش ورضایت در پرونده باید در نزد قاضی صورت بگیرد 2-خیر