مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن دوباره پرونده در ثبت

با سلام. همسر بنده نیمی مهریه خود را از طریق ثبت و از طرفی کل مهریه را از طریق دادگاه به اجرا گذاشتند. پس از چند جلسه قاضی حکم به پرداخت مهریه بصورت اقساط از طریق دادگاه کردند. بنده در حال پرداخت اقساط بودم که همسرم به اداره ثبت رفته و پرونده ثبت را مختومه کردند و به دادگاه رفته و با عنوان اینکه با همسرم آشتی کردم پرونده را مسکوت کردند. حال سوال بنده این است که با توجه به اینکه پرونده کل مهریه از طریق دادگاه به حکم قطعی رسیده بود و اجراییه برای آن صادر شده بود، اگر همسرم دوباره پرونده را بخواهند باز کنند میتوانند از طریق ثبت اقدام به ممنوع الخروجی من کنند یا فقط میتوانند از دادگاه اقدام کنند چون در دادگاه حکم قطعی صادر شده
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر پرونده در اجرای ثبت مختومه گردیده دیگر آن پرونده بسته و مختومه گردیده است . و چون از طریق دادگاه جهت وصول کل مهریه دادخواست و منجر به رای قطعی گردیده دیگر از طریق اجرای ثبت چنین کاری میسر نمیباشد و لازم به ذکر است که در صورتیکه دادگاه اعسار شما را پذیرفته و حکم به تقسیط داده باشد دیگر در این پرونده ممنوع الخروجی صادر نمیگردد و حتی اگر قبل از آن هم ممنوع الخروج شده باشید با پذیرش اعسار از طریق دادگاه آن ممنوع الخروجی رفع میگردد .