مشاوره حقوقی رایگان - شكايت كيفری از شوهرم به جرم اعاده حيثيت و هتك حرمت من و خانوادم

با عرض سلام و احترام، خانمی هستم كه٢سال و ٦ماه هست كه شوهرم ميخواد بدون دادن حق و حقوقم يعنی مهريه، نفقه، اجرت المثل طلاقم بدهد اما من حاضر به طلاق نيستم و زندگی و شوهرم رادوست دارم،علت اينكه شوهرم ميخادطلاقم بدهداينه كه خانواده شوهرم تمايل به ازدواج فاميلی برای پسرشون(يابرادرشون)داشتندومن بعدازعقداين موضوعوفهميدم وحالامدام درزندگيمون دخالت ميكنندوشوهرم رابرعليه من تحريك ميكنندكه بدون پرداخت حقوق كاملم،تحت شروط اونامن وشوهرم طلاق توافقی بگيريم امامن زيربارنميرم وبهمين دليل شوهرم باراول رفت درراستاي مواد١١٢٠و١١٢٨و١١٣١ق.م ازبنده شكايت حقوقی كردودادخواست فسخ نكاح(موردجنون)دادكه من بيماري اعصاب وروان دارم وتادادگاه تجديدنظراستان پيش رفت وخداروشكرچون بنده فردی تحصيلكرده ومقيدوشاغل وداراي شغل هنرخانگی بودم وازبدرتولدتابه الان زندگيم درسلامتى روحي-رواني كامل بسرميبردم وهيچگونه مشكلي نداشتم ومدرك پزشكی برعليه من موجود نبوده وحتی روانپزشكان پزشكی قانونی استان نيزسلامتي روحي-رواني بنده راتأئيدكردندودادگاه براساس نظريه ابرازي پزشكي قانوني ادعاي شوهرم رامردودتشخيص دادوبه موجب مدلول ماده١١٣١ق.م ومستفادازماده مرقوم١٩٧ق.آ.د.م حكم به بطلان دعوي خواهان صادركردوشكايت حقوقی(دادخواست فسخ نكاح)شوهرم ردوپرونده مختومه شدوبازباردوم يعني٢سال بعد،شوهرم توی همون دادگاه محل سكونتمون رفته شعبه كيفری،شكايت كيفری اتهام دائربرسرقت مستوجب تعزيری داده وكلی دروغ ساختگي سرهم كرده وتحويل دادگاه وقاضي دادكه خداروشكرچون هيچگونه مدركی برعليه بنده موجود نبوده وبنده هم هيچگونه سوءپيشينه اي نداشته وازخانواده ای بااصالت ومذهبی وفردی مقيدبه حلال وحرام وتحصيلكرده اي بودم دادگاه باملاحظه اوراق ومحتويات پرونده وتحقيقات معموله ازبنده وانكارشديدبنده بلحاظ عدم احرازوقوع بزه مستندابه ماده٢٦٥وبندألف ماده٣٤٠ق.آ.د.ك شكايت كيفری شوهرم ردوقرارمنع تعقيب صادرشدو پرونده مختومه شد،حالاسئوالم اينه كه شوهرم وخانوادش همان موقعهاهمه جابه دروغ پخش كردندمن بيماراعصاب ورواني وديوانه بودم وجنون ودستكجي داشتم ودزدبودم وآبرووحيثيث من وخانوادم درمنطقه مون رازيرسئوال بردند،آيامن ميتونم به جرم اعاده حيثيث وهتك حرمت وبااستنادبه اين٢پرونده وماده٦٠٨ق.م.ا ازشوهرم درهمان دادگاه و شعبه كيفري محل سكونتمون،شكايت كيفری كنم؟اگرجواب آره است قانوان براي شوهرم چه مجازاتي درنظرخواهدگرفت؟لطفاراهنماييم كنيد و بي جوابم نگذاريد،منتظرجوابتون هستم،باسپاس واحترام

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

بله هم بجرم توهین هم افترا چون سرقت رو ب جنابعالی انتساب داده و همچنین ترک انفاق ک جنبه کیفری و حقوقی داره جهت اخذ مشاوره با اینجانب بین ساعات 19 الی 21 تماس حاصل فرمایید